< tilbage 04-11-2011 - 22:24

En perlerække af nye A- og B-heste

I 2011 har Gørklintgård fået ikke mindre end tre nye B-heste og fire nye A-heste.

For A-hestenes vedkommende drejer det i spring sig om 9-årige Gørklintgårds Lake Placid, som juniorrytteren Isabel Jasmin Kristoffersen starter i international M- og S-springning.

På dressursiden er der også A-status til den 8-årige hingst Gørklintgårds Fanero (Olympic Ferro / Le Mont-H), der med Lena Leschly Åmand i sadlen har haft et meget flot 2011 med sejre og placeringer op til Intermediare I dressur.

Den næste i rækken er 8-årige Gørklintgårds Dublét (Diamond Hit / Olympic Ferro) og Anette Ejlersgaard, der har opnået adskillige flotte placeringer i M-dressur på landsplan, ligesom de i august debuterede i Prix St. Georges med en sejr.

Debut i Prix St. Georges er det også blevet til for Maria Kindt Clausen og Gørklintgårds Falcon (Olympic Ferro / Leandro). Equipagen spadserede nemlig ind på andenpladsen ved et landsstævne i september.

Dernæst er det B-hestenes tur, og her er der tale om tre talentfulde RDH-hopper. 7-årige Gørklintgårds Beyonce (Don Schufro / Borneo) har Lene Delf Nielsen redet til B-hest, mens kommende berider Katja Kavanagh står bag 8-årige Gørklintgårds Denise` (De Niro / Mago XX) opstigen til B-hest. Denise har i øvrigt en halvbror, som starter Grand Prix dressur.

Til sidst har vi Gørklintgårds Madera (Sunny-Boy / Leandro) på 7 år. Med sin ejer og rytter Heidi Nisbeth Andersen som pilot har hun opnået en flok flotte sejre og placeringer i M-dressur på distriksplan og med en sejr i MB2 i november er hun nu B-hestestatus. Samtidig har parret i øvrigt været en del af holdet, der vandt fynsmesterskabet 2011. Heidi regner med at hun og Madera skal til deres første landsstævne i Middelfart i december - det glæder vi os til at følge.

< Tilbage