< tilbage 13-08-2014 - 21:12

Klar til elitefølauktionen: Scharmeur

Hingsteføllet Gørklintgårds Scharmeur er ud af en fantastisk præstationsstærk hoppestamme, hvorfra der har været heste med til OL, EM for ungryttere og UVM. Læs mere om stammen her.

Gørklintgårds Scharmeur er efter Gørklintgårds Santos / Don Schufro / Lanciano.

MMM Sasja er elitehoppe. Sasja er helsøster til Liechtenstein (Elisabeth Max-Theurer), som blev nummer otte ved OL i 1992 og nummer 12 ved WEG i 1994. Sasja er desuden mor til sølvmedaljehoppen og FEI niveau Grand Prix-hesten Donatella. Donatella kvalificerede sig til finalen ved DRF’s championater tre år i streg, og som 6-års sluttede hun som nummer tre. Som 6-års deltog Donatella ved UVM og placerede sig som nummer seks i finalen, og som 7-års placerede hun sig som nummer otte i Falsterbo.

Sasja er ligeledes mor til Rubiette, der er avlshoppe på legendariske Gestüt Vorwerk i Tyskland. Hun er blandt andet mor til Excalibur MT (Charlotte Dobretsberger), som er østrigsk mester i military 2012, og som har deltaget ved EM for ungryttere.

Rubiette er også mor til D & G, som blev præmieret (Verband premium) ved Oldenburgs eliteskue i Vechta i 2006, og Antiqua MT OLD, som Victoria Max-Theurer red frem til en stribe unghestesejre, før hoppen blev sat i avl. Desuden er Sasja mor til Intermediaire II-hesten Vermont/Fabian (Elisabeth Max-Theurer).

Ud af stammen kommer også de fire B-heste i springning Larusca, Chibello, Rudolf og Libbton.

Se video af Scharmeur her

< Tilbage